Sprockel ergert zich aan handelswijze De Mos

Koen Freriks
16 maart 2008, 12:47   Bijgewerkt: 16 maart 2008, 13:00

Vitesse-speler Civard Sprockel en trainer Aad de Mos liggen met elkaar in de clinch. Sprockel uitte na afloop van het verloren duel tegen FC Twente (4-3) forse kritiek op zijn leermeester, waarmee hij afgelopen week een aanvaring had.

De Mos pakte voorafgaand aan het duel tegen de Tukkers de aanvoerdersband af van Sprockel en promoveerde Santi Kolk tot nieuwe leider. Volgens Sprockel kwam dat door de woordenwisseling, die hij op vrijdag tijdens een training had met De Mos. "Er was een aanvaring, waarbij ik dingen heb gezegd die hij niet leuk vond. Ik kan echt heel veel hebben, dus moet er iets aan de hand zijn. Ik had eerder dit seizoen ook al zoiets en ben niet de eerste die een aanvaring had", zegt de verdediger tegenover RTV Gelderland.

De Mos haalde al na vijf minuten spelen Haim Megrelishvili van het veld, nadat de linksback opzichtig faalde bij de openingstreffer van Romano Denneboom. Sprockel ergert zich aan de drastische ingreep. "We moeten hem steunen, iedereen had zo de lul kunnen zijn", betuigt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen