De Mos: "Ajax wordt kampioen"

18 april 2008, 09:08   Bijgewerkt: 18 april 2008, 13:40

Aad de Mos is niet van plan om voor het tweede jaar op rij te figureren op het titelfeestje van PSV. Vorig seizoen pakten de Eindhovenaren door een zege op de slotdag tegen Vitesse (5-1) het kampioenschap en komende zondag heeft de ploeg aan een gelijkspel tegen datzelfde Vitesse genoeg om de titel te prolongeren. Maar dat gaat niet gebeuren, voorspelt Vitesse-coach Aad de Mos.

Op de vraag wie er kampioen wordt, is De Mos in De Telegraaf helder. "Dat is simpel: Ajax. Het gaat spoken in het Gelredome en wij verslaan PSV. In mijn scenario wordt het 2-1. Voor rust komen we op voorsprong. In de tweede helft maakt PSV gelijk en kort voor tijd valt het winnende doelpunt, ik denk van Mads Junker."

"Waarom ik daar zo zeker van ben? Omdat er scherp en geconcentreerd wordt getraind", vervolgt de geplaagde coach van de Arnhemmers. "Door mijn ervaring in de Europese top weet ik dat het goed zit. PSV zal onder de druk bezwijken."

Volgens De Mos is de situatie niet te vergelijken met vorig seizoen. "Destijds sprak Phillip Cocu de PSV'ers toe, namen de spelers het heft in handen en speelden ze de beste wedstrijd van het seizoen. De situatie is nu compleet anders. Voor ons stond er toen niks meer op het spel. Nu wel! We moeten winnen om een kans te houden op Europees voetbal. En Vitesse uit of thuis is me ook wel een verschilletje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen