Koeman kan overal heen, maar wil eerst golfen

25 april 2008, 14:15

Ronald Koeman hoeft niet bang te zijn dat zijn trainersloopbaan na zijn mislukte avontuur bij Valencia in het slop raakt. De oefenmeester heeft in de eerste dagen na zijn ontslag bij de Spaanse topclub al een handvol aanbiedingen gekregen, zo laat zijn zaakwaarnemer Ger Lagendijk weten op de website van Voetbal International.

"De aanbiedingen stromen binnen", vertelt Koemans belangenbehartiger. "Sinds zijn ontslag bij Valencia hebben vijf clubs en één nationale voetbalbond bij mij aangeklopt voor hem. Namen noem ik niet, dat heeft in dit stadium geen zin."

Toch is de kans klein dat Koeman op korte termijn weer ergens aan de slag gaat. Volgens Lagendijk wil de coach eerst even ontspannen. "Ronald heeft duidelijk aangegeven dat hij eerst enkele maanden rust wil nemen voordat hij met iets nieuws begint. Voorlopig zal hij dus vooral op de golfbaan te vinden zijn."

De 45-jarige Koeman werkte als hoofdcoach bij Vitesse, Ajax, Benfica (Por) en PSV. Ook was hij assistent bij FC Barcelona en het Nederlands elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen