Marseille-president: "Ben Arfa is van ons"

Koen Freriks
29 juni 2008, 11:37   Bijgewerkt: 29 juni 2008, 12:54

Bij wie speelt Hatem Ben Arfa komend seizoen? Dat is de grote vraag in de soap rond het Franse talent. Olympique Marseille claimde de 21-jarige middenvelder/aanvaller te hebben gecontracteerd, maar zijn club Olympique Lyon ontkende zaterdag een overgang. Marseille beweert echter ook na het statement van Lyon nog altijd dat de transfer rond is.

Lyon ontkende zaterdag een akkoord. "Beide clubs hebben nog geen overeenstemming bereikt over de overgang van Ben Arfa. Ook is er nog geen persoonlijke regeling getroffen met de speler. Bovendien heeft de Franse bond nog geen toestemming verleend aan de transfer. Dit is een absolute voorwaarde om de overgang als officieel te bestempelen", zo schreef de regerend landskampioen van Ligue 1 op haar clubsite.

Marseile gaat daar vol tegen in. "Ben Arfa is van ons, punt uit", stelt Marseille's president Pape Diouf stellig tegenover France Football. "De zaak wordt nu doorgestuurd naar de voetbalbond, die alle documenten hebben om onze claim te bevestigen".

De preses is ervan overtuigd dat l'OM correct heeft gehandeld. "We hebben het document in ons bezit dat het akkoord tussen beide clubs bevestigt", aldus Diouf, die stelt dat Lyon-president Jean-Michel Aulas het probleem is. "Dit illustreert weer eens hoe de president van Lyon handelt. Hij staat niet voor niets bekend als een slechte onderhandelaar. Ik heb begrepen dat ze hetzelfde probleem hebben met de transfer van Gregory Coupet".

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen