Douglas: "Zege op Feyenoord kon nog hoger uitvallen"

Ger
1 september 2008, 10:00

Darl Douglas kon zich zondag tijdens de eerste speelronde van de Eredivisie geen betere rentree bij Heracles Almelo wensen. In het eigen Polman Stadion werd Feyenoord verrassend met 3-1 verslagen. De vleugelspeler nam bovendien zelf de eerste treffer van de Heraclieden voor zijn rekening.

"Mooi man", geniet Douglas, die in het seizoen 2003-2004 ook al voor Heracles speelde, na van de zege. "Feyenoord was weliswaar gehavend, maar het blijft een topclub. Toen we al in de eerste minuut op achterstand kwamen, zag ik het even somber in. Daarna zijn we echter gewoon gas blijven geven, met deze fraaie uitslag als resultaat. Dit is echt een compliment voor het hele team."

De aanvaller, die pas vrijdag een tweejarig contract in Almelo tekende, moest in het begin van de wedstrijd nog wennen aan zijn nieuwe ploeggenoten. "Naarmate de partij vorderde, kwam ik steeds beter in mijn spel. Het was heet en zwaar, maar als elftal zijn we prima overeind gebleven. We hebben een goede selectie en als we blijven bikkelen, gaan er nog meer mooie dingen gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen