Vermaelen lijkt klaar voor topper tegen PSV

Ger
15 november 2008, 12:54   Bijgewerkt: 15 november 2008, 13:22

Thomas Vermaelen lijkt op tijd fit voor de competitietopper tegen PSV van zondag. De verdediger van Ajax werkte zaterdag zonder problemen de laatste groepstraining voor het duel met de landskampioen af.

De 23-jarige Vermaelen raakte woensdag tijdens de verloren bekerwedstrijd bij FC Volendam (1-0) geblesseerd aan de enkel. De Belgische international, die donderdag door bondscoach René Vandereycken werd opgenomen in de selectie van de Rode Duivels, oefende daarna apart van de selectie.

Trainer Marco van Basten kan ook weer over Eyong Enoh beschikken. Afgaande op het partijspelletje tijdens de training van zaterdag krijgt de middenvelder uit Kameroen tegen PSV de voorkeur boven Gabri. Oleguer en Emanuelson legden de laatste test voor de krachtmeting met de club uit Eindhoven ook zonder problemen af.

Evander Sno acteerde het grootste gedeelte van de training als centrumspits. Kennedy Bakircioglü oefende als aanvallende middenvelder en Luis Suarez speelde vooral op de rechterflank. Van Basten experimenteerde nog heel even met Suarez als centrumspits. Sno voetbalde toen met het reserveteam. Leonardo verscheen als rechtsbuiten in de ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen