'Kerstgedachte' brengt Powel terug in Groningen-selectie

19 december 2008, 09:08   Bijgewerkt: 19 december 2008, 13:52

Berry Powel traint weer mee met het eerste elftal van FC Groningen. De spits was vorige week door coach Ron Jans uit de selectie verwijderd, omdat hij volgens de coach met 'motivatieproblemen' kampte. Op initiatief van Powel, die de club nog wel in de winterstop wil verlaten, is die maatregel nu teruggedraaid.

Powel en Jans zaten onlangs twee keer met elkaar rond de tafel en beide keren leverde dat gesprek niets op. Jans zag daarom geen andere mogelijkheid dan om de spits uit de selectie te zetten. Met Kerstmis in aantocht, besloot Powel deze week echter de telefoon te pakken en door het stof te gaan bij Jans. "Ik mag in de winterstop weg, ken de voorwaarden waaronder, maar wil zo goed mogelijk bij FC Groningen afsluiten. Noem het de kerstgedachte, vrede op aarde. Het vorige gesprek was ik misschien wat koppig", zegt de aanvaller schuldbewust in De Telegraaf.

Donderdag trainde Powel alweer mee met de Groningse selectie. "Morgen hoop ik bij de groep te zitten voor de wedstrijd bij Roda JC", aldus Powel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen