Broerse aan de bak in voorronde CL

14 juli 2009, 12:09   Bijgewerkt: 14 juli 2009, 12:18

Joost Broerse is vanavond de eerste Nederlander die dit seizoen in actie komt in de Champions League. De verdediger speelt in de tweede voorronde van het miljoenenbal met zijn Cypriotische ploeg Apoel Nicosia tegen EB/ Streymur uit Faroër Eilanden. EB/ Streymur-Apoel, een grappig affiche hè", lacht hij in De Telegraaf.

Broerse trapt met zijn ploeg om 20.00 uur af tegen Streymur. De ploeg uit Faroër is een onbeschreven blad voor de oud-speler van Utrecht en Groningen. "We hebben beelden van Streymur gezien, maar veel wijzer zijn we niet geworden. Zo speelde één gozer in de ene wedstrijd linksback en in een ander duel spits."

Op Cyprus zijn de verwachtingen hooggespannen, weet de 30-jarige Broerse. "Onze rivaal Anorthosis Famagusta bereikte vorig jaar de groepsfase van de Champions League en de kranten verwachten nu dat het ons ook lukt."

Woensdag, een dag na de wedstrijd van Broerse's Apoel Nicosia, komen nog meer Nederlanders in actie. Red Bull Salzburg, de ploeg van onder meer trainer Huub Stevens, speelt dan in eigen huis tegen Bohemians Dublin.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen