Koster nog zonder Sonck tegen Partizan

22 oktober 2009, 10:45

Wesley Sonck moet de Europa League-wedstrijd van Club Brugge tegen Partizan Belgrado aan zich voorbij laten gaan. De Belg nog niet hersteld van een liesblessure. Ook teamgenoot Jeroen Simaeys is door een blessure niet van de partij.

Door deze blessures, en het feit dat er achter de naam van verdediger Carl Hoefkens een vraagteken staat, moet trainer Adrie Koster een beetje improviseren. "Hoe ik ga spelen? Met elf man. Nee serieus, ik weet het nog niet. Hoefkens is nog een twijfelgeval. Hij heeft een flinke bloeduitstorting aan zijn enkel en trainde nog niet volledig mee", zegt de coach van Club Brugge tegen het Belgische Sporza.

Eén ding is zeker: als Club Brugge door wil in de Europa League, moet het drie punten pakken. "We moeten winnen, maar dat moet Partizan ook. Het wordt dus een belangrijke wedstrijd", weet Koster. "We zullen onze handen vol hebben aan Partizan, maar we zijn niet kansloos. We moeten goede afspraken maken en uitgaan van onze eigen kwaliteiten. De spelers willen overwinteren en beseffen het belang."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen