Stevens en Koster doen goede zaken in EL

22 oktober 2009, 21:26   Bijgewerkt: 22 oktober 2009, 22:09

De situatie in groep G van de Europa League ziet er prima uit voor Red Bull Salzburg. De club van Huub Stevens heeft na drie duels nog geen punten laten liggen en heeft daardoor een ruime marge op de concurrentie. Het gat met nummers twee en drie Lazio en Villarreal bedraagt respectievelijk drie en zes punten. Die ploegen hielden elkaar donderdag in Rome op 1-1. Red Bull versloeg Levski Sofia thuis met 1-0.

In groep J was er eveneens Nederlands succes. In die groep won Adrie Koster met zijn Club Brugge thuis met 2-0 van Partizan Belgrado en steeg zodoende naar plaats twee in de groep. Aftredend nummer twee Toulouse ging namelijk hard onderuit bij koploper Shaktar Donetsk (4-0). Blauwzwart heeft vijf punten achterstand op Shaktar.

In poule L lijken de kaarten reeds geschud. Werder Bremen en Athletic de Bilbao bezetten de eerste twee plaatsen, met respectievelijk vijf en vier punten voorsprong op nummer drie Austria Wien. De Oostenrijkers kregen het donderdag wel voor elkaar een 2-0 achterstand tegen Werder weg te poetsen: 2-2. Athletic boog tegen Nacional de Madeira in de laatste twintig minuten een 0-1 achterstand om in een 2-1 zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen