Fit Ajax rekent er op dat bekerduel doorgaat

22 december 2009, 14:43   Bijgewerkt: 22 december 2009, 14:48

Ajax-trainer Martin Jol gaat er vanuit dat de bekerwedstrijd tegen WHC woensdag door kan gaan. Het duel wordt afgewerkt in het stadion van FC Zwolle, waar kunstgras ligt. "Een dergelijke ondergrond is doorgaans goed sneeuwvrij te maken. Daarnaast heb ik begrepen dat ze een soort zeil van Heracles hebben geleend ter bescherming van het veld. Kortom; ik heb goede moed", aldus Jol op de Ajax-website.

Jol mist tegen amateurclub WHC vier spelers: Gabri en Atouba zijn geblesseerd, Bruno Silva is in Brazilië om een naderende transfer af te ronden en Oleguer speelt vanavond een wedstrijd met de 'nationale' ploeg van Catalonië. Verder is Ajax op oorlogssterkte. "Ik ben niet van plan spelers te sparen", laat Jol alvast weten. 

Ajax heeft WHC de afgelopen weken meerdere keren bekeken. "Zowel live als via videobeelden", aldus Jol, die blij is met de loting. "We hadden deze dagen ook Feyenoord of AZ kunnen treffen. Wat dat betreft is dit voor ons een goede loting. Voor WHC geldt denk ik hetzelfde, want we spelen morgen in een uitverkocht huis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen