Anderlecht-trainer ergert zich aan dopingcontroles

Ger
27 februari 2010, 16:19

Trainer Ariël Jacobs van Anderlecht zag zijn ploeg donderdag een fraaie prestatie neerzetten tegen Athletic Bilbao in de Europa League (4-0). De oefenmeester baalt echter van de vele dopingcontroles die de Brusselaars dit seizoen al kregen.

"Anderlecht wordt onzettend veel gecontroleerd. Al drie keer na een Europees duel en twee keer ervoor. Tegen Bilbao zelfs ervoor en erna. Heel vervelend", vertelt Jacobs in de Belgische kranten. "Misschien moeten we wel naar Wallonië voor een hotel, daar komen de Vlaamse controleurs niet. Ook in de competitie zijn we al vijf keer gecontroleerd en dat is meer dan de andere ploegen."

"Voor de match tegen Bilbao vroegen de heren controleurs zelfs naar Frutos, terwijl we in de whereabouts duidelijk aangegeven hadden dat hij niet in de wedstrijdkern zat. Uiteindelijk moesten zes spelers naar de controle, waardoor een collectieve bespreking met de ploeg in het water is gevallen. Pesterijen? Zo noem ik het niet. Het prikkelt ons."

De Vlaamse Overheid laat in een reactie weten dat alle ploegen die uitkomen op het hoogste niveau in België op een soortgelijke manier behandeld worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen