Ontgoochelde Been: "Het was heel slecht"

Ger
21 februari 2010, 15:23   Bijgewerkt: 21 februari 2010, 16:21

Trainer Mario Been van Feyenoord liet zondag na de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (2-2) zijn frustraties de vrije loop. "'Dramatisch. We hebben collectief gefaald. Het was heel slecht. Ik ben ontgoocheld"', foeterde de Rotterdamse coach.

Been vond het pijnlijk dat Feyenoord tegen de nummer zestien van de Eredivisie nauwelijks dominant was. "We willen graag een topploeg zijn, maar dan zullen we tegen een team als ADO Den Haag, met alle respect, toch echt een betere wedstrijdmentaliteit moeten tonen. We hebben nog steeds moeite om het spel te maken. We hebben het ADO amper lastig kunnen maken. Ik had veel meer van mijn ploeg en van deze wedstrijd verwacht."

Been erkende dat zijn ploeg in een mindere fase zit. Feyenoord heeft in 2010 in De Kuip nog niet gewonnen en haalde uit de laatste drie duels slechts twee punten. "Ik heb er geen verklaring voor. We zullen met elkaar eens goed in de spiegel moeten kijken en elkaar ook eens goed de waarheid moeten vertellen. Dat geldt ook voor mij, want ik ben tenslotte eindverantwoordelijk. Gelukkig staan we nog wel stevig op de vierde plaats."

Doelman Rob van Dijk van Feyenoord was woedend, omdat hij zich op de doellijn bij de late gelijkmaker weggezet voelde. Been wilde van geen kritiek op arbiter Bossen weten. "We moeten naar onszelf kijken. We hebben dit puntenverlies volledig aan onszelf te wijten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen