Toivonen: "Van Nistelrooy is geen voorbeeld"

Ger
19 februari 2010, 13:35   Bijgewerkt: 26 februari 2010, 14:06

Bij de PSV'ers heerste na afloop van de eerste Europa League-wedstrijd tegen Hamburger SV vooral de teleurstelling. De Eindhovense formatie deed niet onder voor de Duitse opponent, maar een onnodige overtreding van Stanislav Manolev bleek bepalend. Uit de toegekende strafschop tekende Marcell Jansen voor het enige doelpunt.

"Dit is balen, maar we kunnen tevreden zijn over ons spel. Vooral onze tweede helft was prima. We hadden alleen moeten scoren", zegt Ola Toivonen tegen FCUpdate.nl. De Zweed liet zelf na de pauze een grote kans liggen. Op aangeven van Balazs Dzsudzsak schoot hij de bal via de ervaren sluitpost Frank Rost net naast. "Het was een uitstekende voorzet van Balazs. De doelman kwam echter goed uit en verkleinde daardoor zijn doel. Met zijn voet wist hij helaas redding te brengen."

André Ooijer viel Van Nistelrooy in de catacomben van de HSH Nordbank Arena wél enthousiast in de armen. "Ruud is een geweldige gozer en een fantastische speler", zegt de verdediger, die bij PSV drie seizoenen samenspeelde met de spits. "Het was bijzonder dat we elkaar in het veld weer tegenkwamen. Hij voorziet HSV van extra klasse, maar ook zonder Ruud is het gewoon een hele goede ploeg. Het zou knap zijn als we ze volgende week uit weten te schakelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen