Doelman Steppe richt zich op volgend seizoen

18 maart 2010, 19:39

Kenny Steppe gaat er vanuit dat hij dit seizoen niet meer in actie komt voor het eerste elftal SC Heerenveen. De jonge Belgische doelman sukkelt al geruime tijd met een handblessure. En hoewel hij daar bijna van hersteld is, denkt hij niet dat hij dit seizoen nog van waarde kan zijn voor de ploeg uit Friesland.

"Om dit seizoen nog bij het eerste te komen zal moeilijk worden, maar ik hoop nog wel voor de beloften te spelen, dan ga je met een goed gevoel de voorbereiding op het nieuwe seizoen in", zegt Steppe op de website van SC Heerenveen.

Volgens de Belg weet hij binnenkort meer over zijn herstelperiode. "Volgende week heb ik een controlefoto, aan de hand van die foto zeggen ze wat er gaat gebeuren. Ik hoop dat het gips eraf mag zodat ik weer rustig mijn spieren kan versterken, dat is denk ik eerst het belangrijkste", aldus de 21-jarige doelman, die eerder dit seizoen ook al enkele maanden buiten spel stond met een rugblessure. Dat hij erg blessuregevoelig is, ontkent hij echter. "Ik heb in België maar één keertje een blessure gehad. Een scheurtje in mijn meniscus, maar die heb ik in de winterstop laten opereren waardoor ik uiteindelijk maar twee trainingen heb gemist."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen