Geblesseerde Meerdink stopt er per direct mee

5 maart 2010, 10:23

Martijn Meerdink heeft zijn carrière met onmiddellijke ingang beëindigd. De 33-jarige middenvelder van De Graafschap sukkelt al het hele seizoen met blessureleed en heeft niet het idee dat hij nog terug kan keren op zijn oude niveau. 

Meerdink liep in de zomer een knieblessure op en blijft, ondanks twee operaties, sukkelen met zijn gewricht. "We hebben alles geprobeerd, maar het haalt niets uit. De pijn blijft en daar is niets meer aan te doen. Hoe moeilijk het ook is, ik moet aan mijn gezondheid denken en aan de toekomst", zegt hij in een verklaring.

Sinds afgelopen zomer speelde Meerdink weer bij De Graafschap, de club waar hij zijn profcarrière ook begon. Tussendoor speelde hij voor AZ en FC Groningen. Ook kwam hij één keer uit voor het Nederlands elftal. De Graafschap hoopt hem, in een andere functie, voor de club te kunnen behouden. "We gaan nu kijken op welke positie we Martijn kunnen inzetten, we denken aan een functie bij ons Voetbalcollege, de scouting en natuurlijk op PR gebied", aldus directeur Leen Looyen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen