Holla loopt gecompliceerde beenbreuk op

Ger
11 maart 2010, 15:55   Bijgewerkt: 11 maart 2010, 17:03

De blessureproblemen bij FC Groningen blijven dit seizoen maar aanhouden. Danny Holla is donderdagmiddag zwaar aangeslagen per ambulance van het trainingsveld afgevoerd. De linkervoet van de 22-jarige middenvelder bleef vaststaan bij een schotpoging, waarna hij zijn onderbeen brak.

"Het was verschrikkelijk om te zien. Ook de spelersgroep en technische staf zijn erg onder de indruk", zegt trainer Ron Jans op de website van FC Groningen. "Op dit moment, zo kort nadat het gebeurd is, is het even moeilijk om aan voetbal te denken. We zullen morgen (vrijdag, red.) toch de draad weer oppakken en proberen ons te focussen op de uitwedstrijd van aanstaande zaterdag tegen NAC Breda. Maar het zal zeker invloed hebben."

De noorderlingen kampen al maandenlang met een fikse blessurelijst. Vorige week nog brak Theo Lucius tijdens een training zijn kuitbeen in een duel met Leandro Bacuna. Daarnaast raakte trainer Ron Jans dit seizoen Sepp de Roover en Ondrej Svejdik met langdurige blessures kwijt. Petter Andersson speelde zelfs al meer dan een jaar geen wedstrijd meer in de hoofdmacht van FC Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen