Inter dreigt leiding te verliezen na nieuwe misstap

20 maart 2010, 22:47   Bijgewerkt: 21 maart 2010, 00:08

De belabberde reeks van Internazionale in de Serie A duurt voort. Zaterdag kwam de ploeg van trainer José Mourinho voor de zesde maal in zeven wedstrijden niet tot een overwinning. Bij Palermo werd het 1-1, waardoor nummer twee AC Milan zondag bij winst op Napoli de koppositie in Italië verovert van de aartsrivaal.

Inter, waar Wesley Sneijder zoals gebruikelijk aan de aftrap stond, kende op Sicilië nog wel een uitstekend begin. Al na elf minuten kwam de regerend landskampioen op voorsprong door een penalty van Diego Milito, maar die treffer was niet genoeg voor de Milanese club. Edison Cavani schoot Palermo na 24 minuten langszij (1-1).

Nummer drie AS Roma profiteerde maximaal van het puntverlies van Inter. In eigen huis versloegen de hoofdstedelingen Udinese met 4-2 en verkleinden zodoende het gat met Inter tot vier punten. Mirko Vucinic was het goudhaantje bij Roma. De spits maakte drie van de vier Roma-goals, waarvan één strafschop.

In de middenmoot klom Fiorentina naar de negende plaats, na een 3-0 thuiszege op Genoa. De formatie van trainer Cesare Prandelli houdt daardoor uitzicht op een plek in de Europa League. De marge naar de zesde plaats bedraagt drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen