Brands geeft onderhandelingen met PSV toe

Ger
17 april 2010, 09:58

Marcel Brands geeft toe dat hij met PSV praat over een mogelijke overstap. De technisch directeur, die momenteel nog werkzaam is bij AZ, werd al geruime tijd met de Eindhovense club in verband gebracht. Brands zal geen rol spelen in een eventuele transfer van Jeremain Lens naar Eindhoven.

"Het eerste dateert van een aantal maanden geleden, daarna hebben we contact gehouden", zegt Brands in De Telegraaf over zijn gesprekken met PSV. "Ik vind het wel zo netjes om een geïnteresseerde club op de hoogte te houden van de situatie. Daarom heb ik alles in een persoonlijk gesprek toegelicht."

Brands rekent er nog steeds op dat er eind april duidelijkheid komt over de situatie bij zijn huidige club AZ. De technisch directeur gaat ervan uit dat de aftredend landskampioen zijn eigen aandelen in gaat kopen en dat de club dan ondersteund zal worden door een groep sponsors onder leiding van Gijs Schot.

Naast Brands heeft PSV ook aanvaller Jeremain Lens in het vizier. "Ik heb met Toon Gerbrands en René Nelissen al kortgesloten dat zij die zaak op zich nemen als het gaat spelen. Destijds is er met Martin van twee kanten een wrang gevoel overgebleven", zegt Brands, die doelt op de situatie waarin Martin van Geel Olaf Lindenbergh aan Ajax verkocht, waarna hijzelf overstapte naar Amsterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen