Holman: "Snap wel dat trainer het laat staan"

10 april 2010, 12:37   Bijgewerkt: 10 april 2010, 12:43

In de eerste helft van dit seizoen was Brett Holman één van de lichtpuntjes bij AZ. De Australiër behoorde wekelijks tot de uitblinkers, met liep in de CL-wedstrijd tegen Standard Luik een blessure op. In de periode daarna begon AZ te draaien en Holman moet, als gevolg daarvan, nu genoegen nemen met een rol als reserve.

"Zo zie je hoe hard voetbal is", zegt Holman op de website van zijn oude club NEC. "Ik kwam ernaast te staan en de ploeg deed het goed. Dan snap ik de trainer wel dat hij het team laat staan, niemand wisselt in een winnende ploeg als dat niet nodig is. Maar het is frustrerend want een voetballer wil voetballen en dat geldt ook voor mij."

Holman neemt de nieuwe trainer Dick Advocaat, onder wie hij dus zijn basisplek bij AZ verloor, niets kwalijk. "Mijn blessure is de oorzaak dat ik nu niet veel speel, daar is de trainerswissel niet van invloed op geweest. Ik had een goed gevoel bij Ronald Koeman, maar dat heb ik nu ook bij Dick Advocaat. Hun verschil in aanpak is volgens mij ook niet zo heel groot. Ik vind het allebei goede trainers", zegt hij diplomatiek.

Komend weekend gaat Holman met AZ op bezoek bij NEC. Mogelijk staat hij ditmaal wel in de basis, want Maarten Martens is door een blessure niet inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen