Sparta en De Mos praten over dubbelfunctie

5 april 2010, 18:46   Bijgewerkt: 5 april 2010, 19:01

De samenwerking tussen Sparta Rotterdam en Aad de Mos wordt na de zomerpauze mogelijk uitgebreid. Komende jaargang willen de havenstedelingen de Hagenaar niet alleen als trainer in de gelederen hebben, maar ook als technisch manager.

In de arbeidsverbintenis staat geen optie voor contractverlenging, maar beide partijen hebben die intentie wel. “We hebben het tijdens de onderhandelingen niet voor niets voor tachtig procent over de lange termijn gehad. Als de samenwerking de komende maand van beide kanten bevalt, gaan we graag met elkaar door”, zegt De Mos.

Algemeen directeur Peter Bonthuis juicht het toe dat De Mos ook verantwoordelijk wordt voor het technisch beleid: “Aad kan met zijn kennis als geen ander de rol van trainer en technisch manager bij ons combineren”, licht Bonthuis toe in Sportweek.

Als De Mos daadwerkelijk de technisch manager wordt op het Kasteel, neemt hij het werk van Richard Grootscholten over. Voordat De Mos tekende bij Sparta, stelde hij als eis dat Grootscholten op non-actief gesteld zou worden. “Met Grootscholten klikte het gewoon niet”, refereert hij aan vorig seizoen, toen hij en Sparta al dichtbij een akkoord waren. “Met de mensen met wie ik nu heb gesproken lig ik wél op één lijn.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen