Wigan-coach Martinez dolblij met komst Stam

31 juli 2010, 08:34

“We zijn dolgelukkig met de komst van Ronnie naar onze club”, luidt de eerste reactie van trainer Roberto Martinez van Wigan Athletic op het aantrekken van Ronnie Stam. De 26-jarige rechtsback tekende vrijdag voor drie seizoenen bij de Latics. Hij komt voor een onbekend transferbedrag over van FC Twente.

“Hij zit momenteel in de hoogtijdagen van zijn carrière”, vervolgt Martinez. “Hij heeft een grote rol gespeeld in het landskampioenschap van FC Twente. Het is fantastisch dat we een speler van zijn kaliber hebben vastgelegd. Ik weet zeker dat de fans hem warm zullen onthalen en ervoor zorgen dat hij het hier naar zijn zin krijgt, terwijl hij een vaste kracht in het Nederlands elftal wordt.”

Ook Stam is door het dolle heen na zijn overgang naar Wigan. “Ik vind het geweldig dat ik in de Premier League mag spelen. Ik kan niet wachten om te beginnen!”, aldus Stam, die deze week voor het eerst in zijn carrière werd opgeroepen voor Oranje. Hij maakt deel uit van de 18-koppige selectie voor de oefenpot tegen Oekraïne.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen