AZ vindt nieuwe hoofdsponsor

12 augustus 2010, 11:24   Bijgewerkt: 12 augustus 2010, 12:44

AZ heeft een nieuwe hoofdsponsor. Het softwarebedrijf AFAS  tekende met AZ een contract voor drie jaar. Behalve de shirtsponsoring wordt ook het stadion in de deal meegenomen. Voortaan speelt de ploeg zijn wedstrijden in het ‘AFAS Stadion’.

“Wij konden pas per 1 juni op zoek naar een nieuwe shirtsponsor”, vertelde AZ’s Directeur Algemene Zaken Toon Gerbrands. “Twee maanden zonder nieuwe shirtsponsor lijkt lang, maar is in de zakenwereld een heel korte periode. In deze markt waarin het niet makkelijk is om grote sponsors te vinden, zijn we heel blij met het vertrouwen van AFAS. Dat vertrouwen blijkt ook uit de langdurigheid van de overeenkomst. We hebben weer een fase afgesloten en samen met AFAS een volgende stap gezet richting een mooie toekomst.”

AFAS-directeur Bas van der Veldt: “AFAS is klaar om door te stoten. Wij hebben de ambitie om nummer 1 te worden. Dat geldt ook voor AZ. AZ staat bij veel mensen bekend als een sympathieke club. Daarnaast is de club net als wij lekker normaal. AZ en AFAS staan voor aanvallen, ambitie, anders zijn en het uitgaan van eigen kracht.”

Gerbrands had ook nog wat extra informatie over het vraagteken op het shirt, waar vorig weekend mee werd gespeeld tegen NAC. “Het vraagteken was een ludieke actie richting de nieuwe sponsor en het publiek. We waren er met AFAS al uit , maar wilden pas voor het eerst met de nieuwe shirts spelen in ons eigen stadion voor ons eigen publiek. Het was een gezamenlijke marketingstunt die aardig is gelukt.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen