Brands: "PSV wil Toivonen niet kwijt"

17 augustus 2010, 18:04   Bijgewerkt: 17 augustus 2010, 18:27

PSV gaat er alles aan doen om Ola Toivonen te behouden. Volgens Engelse en Zweedse media staat de aanvaller op het verlanglijstje van Liverpool en zou de Engelse ploeg zelfs al een bod van veertien miljoen euro hebben uitgebracht.

Dat laatste klopt niet, zegt technisch manager Marcel Brands. Hij is echter op de hoogte van de geruchten over de interesse vanuit Anfield Road in Toivonen. "Ik heb die geruchten ook gehoord, maar Liverpool heeft zich niet bij mij gemeld, ook niet via een tussenpersoon", aldus Brands, die niet wil praten over een transfer. "We willen Toivonen niet kwijt, want onze selectie is in principe helemaal rond." 

De 24-jarige Zweed kwam begin 2009 over van Malmö FF. Toivonen maakte in de eerste twee competitiewedstrijden vijf doelpunten en is daarmee topscorer van de eredivisie. Hij heeft nog een contract tot medio 2012 in Eindhoven.

Carlos Salcido is de enige die bij PSV mag vertrekken. De Mexicaanse verdediger behoort mede daarom niet tot de selectie van trainer Fred Rutten voor de confrontatie met de Russische club FC Sibir Novosibirsk, om een transfer niet te bemoeilijken. Vooralsnog heeft geen enkele club zich gemeld voor Salcido. Mocht de Mexicaan alsnog vertrekken voor 1 september, dan wil PSV graag Wilfred Bouma aantrekken. De oud-international traint al sinds de voorbereiding mee bij zijn oude club.

Bouma heeft echter ook een aanbod van Red Bull Salzburg op zak en dus dreigt PSV naast het gewenste alternatief voor Salcido te grijpen. "Dat zou heel jammer zijn, maar ik kan hem momenteel niks bieden", aldus Brands, die van veel clubs verzoeken krijgt om talenten Funso Ojo en Zakaria Labyad te huren. Deze spelers mogen echter niet weg. "Zij behoren tot onze selectie van 24 man en die hebben we hard nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen