Ruiz: "Intentie om bij Twente te blijven"

25 augustus 2010, 16:10   Bijgewerkt: 25 augustus 2010, 16:20

De kans is groot dat Bryan Ruiz bij Twente blijft. Een week nadat zijn zaakwaarnemer al liet weten dat hij waarschijnlijk tot de winterstop in Enschede blijft, heeft ook Ruiz gezegd dat hij zeker niet ten koste van alles een vertrek wil forceren. "Ik verlaat FC Twente alleen als zich een club meldt uit een van de vier grote competities die ook in de Champions League speelt", zegt hij op de website van de kampioen.

Ruiz werd de afgelopen weken in verband gebracht met een overstap naar Sevilla, maar de Spaanse club lijkt inmiddels te zijn afgehaakt. Deze week sprak de aanvaller met de clubleiding van FC Twente over zijn toekomst. "We hebben een goed gesprek gehad en duidelijke afspraken gemaakt. Ik heb aangegeven dat het mijn intentie is om bij FC Twente te blijven, vooral ook omdat de club in de Champions League speelt. Elke voetballer wil daar spelen en ik wil mij daar laten zien", zegt Ruiz.

Hij houdt de deur naar een transfer nog wel op een kier. "Tijdens het gesprek met de clubleiding is afgesproken dat er eventueel ruimte is voor een eerder vertrek. Ik verlaat FC Twente alleen als zich een club meldt uit een van de vier grote competities die ook in de Champions League speelt. Ik wil namelijk graag op het hoogste Europese podium spelen. De club weet wat mijn ambities zijn en ik zal FC Twente niet voor de eerste de beste club verlaten. Ik zou bijvoorbeeld nooit voor het geld kiezen, maar alleen voor de sportieve ambitie. Momenteel ben ik daar echter niet mee bezig. We bouwen bij FC Twente aan een nieuw team en we groeien steeds beter naar elkaar toe. Ik richt mij nu op FC Twente en zie verder wel wat de toekomst mij gaat brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen