Ancelotti: "CL voor Chelsea geen obsessie"

Koen Freriks
12 september 2010, 12:11   Bijgewerkt: 12 september 2010, 12:28

Chelsea aast al jarenlang op roem in de Champions League, maar de steenrijke club van eigenaar Roman Abramovich heeft vooral succes in de nationale competitie. Trainer Carlo Ancelotti benadrukt echter dat er op Stamford Bridge geen sprake is van een obsessie.

"Ik praat veel met Abramovich, maar hij is niet geobsedeerd door de Champions League", vertelt Ancelotti aan Britse media. "Hij wil alles winnen met zijn club, maar is niet wanhopig. Ik voel niet extra druk van buitenaf."

Chelsea was er de afgelopen jaren dicht bij, maar strandde vaak voortijdig in de halve finale of finale. "Eigenlijk verdienen ze het dit jaar wel, maar dan moet je wel beter zijn dan de rest", aldus de Italiaanse coach, die zegt dat de ambities van de landskampioen in de Premier League net zo belangrijk zijn. "Ik wil niet meegaan in de gedachte dat de Champions League belangrijker is. Ze zijn allebei belangrijk."

De Londenaren beginnen woensdag in de groepsfase van het miljoenenbal met de wedstrijd tegen MSK Zilina. Olympique Marseille en Spartak Moskou zijn de andere tegenstanders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen