Goal Mathijsen niet genoeg voor Hamburger SV

11 september 2010, 17:24   Bijgewerkt: 11 september 2010, 17:37

Hamburger SV is tegen het eerste puntverlies van het seizoen aangelopen. Op eigen veld kwam de Nederlands getinte formatie niet verder dan een teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen 1.FC Nürnberg. Joris Mathijsen zette HSV uit een hoekschop nog wel op voorsprong, maar in de slotfase kwam Nürnberg dankzij een strafschop langszij.

HSV was het seizoen begonnen met zeges op Schalke 04 en Eintracht Frankfurt. In beide duels speelde Ruud van Nistelrooy een hoofdrol, maar ditmaal kwam hij weinig in het stuk voor. HSV had het bijzonder moeilijk met het compact spelende Nürnberg en leek te ontsnappen toen Mathijsen na ruim een uur een corner binnentikte. Vijf minuten voor tijd ging Nürnberg-speler Schieber echter over de knie bij HSV-keeper Rost, waarna de bal op de stip ging. Pinola tekende vanaf elf meter voor 1-1.

Bij HSV begon Eljero Elia op de bank. Hij kwam pas na een uur in de ploeg.

Hamburger SV was overigens zeker niet de enige grote ploeg die zaterdag punten liet liggen. VfB Stuttgart ging verrassend onderuit bij SC Freiburg (2-1), Bayer Leverkusen kwam niet verder dan 2-2 bij Hannover 96. Hannover speelde overigens ruim een uur met tien man na een rode kaart voor de Oostenrijker Emanuel Pogatetz.

De grootste domper van de middag was voor VfL Wolfsburg. De ambitieuze ploeg van coach Steve McClaren leed bij Borussia Dortmund de derde nederlaag op rij van dit seizoen. Oud-Feyenoorder Nuri Sahin opende de score voor Dortmund.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen