Stade Rennes verovert koppositie in Ligue 1

25 september 2010, 20:59   Bijgewerkt: 25 september 2010, 21:05

Stade Rennes heeft de macht gegrepen in de Ligue 1. Les Rouges et Noirs hebben zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Olympique Nice in drie punten omgezet (1-2) en gaan daardoor nu aan kop in de Franse competitie.

Montano maakte dertien minuten voor tijd pas het verschil voor Rennes. Daarvoor was de score 1-1, door treffers van Dalmat en Ljuboja. Rennes heeft nu, na zeven wedstrijden, vijftien punten. Dat is genoeg om ongeslagen de eerste plek te bezetten. Overigens kan dit maar van korte duur zijn. Saint-Etienne neemt later op de avond bij winst op Olympique Lyon status van koploper weer over.

Olympique Marseille krabbelde op naar de subtop. De landskampioen won, na een tegenvallende seizoensstart, zaterdag voor de tweede week op rij. Sochaux werd met 2-1 verslagen, waardoor l’OM nu vijfde staat met elf punten.

Voor Girondins Bordeaux en AJ Auxerre duurt de moeizame start van de competitie wel voort. Bordeaux kwam bij nummer vier Caen niet verder dan 0-0 en blijft hierdoor in het rechterrijtje staan. Auxerre, in de Champions League tegenstander van Ajax, staat zelfs onder de rode streep. Thuis werd tegen AS Nancy met 2-2 geremiseerd. De ploeg blijft daardoor op de negentiende plek steken. AJA heeft pas vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen