Afellay ontkent akkoord met Atletico Madrid

Koen Freriks
27 oktober 2010, 18:49   Bijgewerkt: 27 oktober 2010, 19:07

Atletico Madrid heeft al geruime tijd interesse in Ibrahim Afellay, maar van een overgang is zeker nog geen sprake. Dat benadrukt de zaakwaarnemer van de sterspeler van PSV. 

Spaanse media meldden eerder deze week dat Afellay op het punt stond een vijfjarig contract te tekenen bij de Madrilenen. PSV zou de middenvelder nog tot het eind van het seizoen kunnen inzetten en bovendien een miljoen euro krijgen als 'geste'.

"Het klopt niet", ontkent zaakwaarnemer Rob Jansen echter op de website van Sport Promotion. "We hebben nog geen enkel akkoord bereikt met welke club dan ook. Dus ook niet met Atletico Madrid."

Afellay wordt met veel clubs uit het buitenland in verband gebracht. Jansen houdt zich op de vlakte over de interesse. "Sommige namen kloppen, andere niet. Ik laat me er niet over uit of Atletico een van de gegadigden is. Dat zou niet correct zijn. We zijn er druk mee bezig. Dat is de huidige stand van zaken. Maar besluiten zijn nog niet genomen.''

PSV probeerde vorige week voor de laatste keer Afellay te verleiden tot een contractverlenging, maar had wedem geen succes. De Oranje-international wil in de winterstop een transfer maken of zijn contract tot de zomer van 2011 uitdienen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen