Brama: "Het zal niet makkelijk worden"

Ger
21 oktober 2010, 08:40

FC Twente leek zich woensdagavond tegen Werder Bremen een kwartier voor tijd te verzekeren van de eerste zege in de Champions League. Oud-speler Marko Arnautovic besliste echter anders en maakte de openingstreffer van Theo Janssen ongedaan. Met twee punten is de Enschedese club allerminst zeker van een verlenging van het Europese avontuur.

"Werder was deze keer minder sterk, maar ook wij verkeerden niet in onze beste vorm. We zijn tot beter voetbal in staat", weet Brama, die na het uitvallen van Peter Wisgerhof de aanvoerdersband om zijn arm kreeg geschoven. "Toch zijn we verschillende keren gevaarlijk voor het doel van Werder opgedoken. Gezien de krachtsverhoudingen op het veld hadden we moeten winnen. Zelfs na de late 1-1 kregen we nog twee grote kansen op de overwinning."

Het steekt de middenvelder niet dat uitgerekend Arnautovic het doelpunt van Werder scoorde. "Dat maakt me niets uit. Al had ik uiteraard liever dat die treffer helemaal niet op het scorebord was gekomen." Arnautovic, oud-speler van FC Twente, kreeg van het publiek in de Grolsch Veste echter een striemend fluitconcert. Brama: "Dat was niet nodig. Ik vind het nooit goed als spelers worden uitgefloten." 

"In Bremen wacht ons volgende maand een heet avondje. Werder maakt in aanvallend opzicht veelvuldig gebruik van positiewisselingen, maar ze hebben daarbij niet meer de beschikking over Mesut Özil. Dat is een groot gemis", besluit Brama over de deze zomer naar Real Madrid vertrokken spelmaker.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen