De Goey: "Onverwachte keuze voor Ferrer"

30 oktober 2010, 08:00

Afgelopen week vernam ook Ed de Goey dat zijn oud-ploeggenoot Albert Ferrer aan de slag zal gaan als trainer bij Vitesse. De oud-doelman van Chelsea, die van 1998 tot 2003 samenspeelde met de Spanjaard bij 'The Blues', is vol verwondering over de aanstelling van de nieuwbakken trainer van de Arnhemmers.

Toch hoeft de oefenmeester van Vitesse voorlopig geen telefoontje te verwachten van De Goey. "Ik ga hem niet bellen, hij heeft zijn handen de komende tijd wel vol aan Vitesse. Maar als we elkaar tegenkomen, praten we zeker even bij."

"Albert en ik waren gewoon goede collega's. We hadden een goed contact dat zich overigens beperkte tot het voetbalveld. Buiten het veld ging iedereen zijn eigen gang. Albert woonde in Londen, ik vlak daarbuiten. Na onze tijd bij Chelsea scheidden onze wegen", dist de oud-doelverdediger herinneringen op aan Voetbal International.

"Het was een dienende, maar belangrijke speler. Albert was niet bijzonder groot, maar kon zich goed vastbijten in een tegenstander en kwam veel mee op naar voren. Het was een rustige jongen en wist precies wat zijn goede en minder goede punten waren", aldus De Goey.

De oud-keeper verbaast zich over de aanstelling van Ferrer bij Vitesse.

"Dat had ik totaal niet verwacht. Maar goed, wie had verwacht dat Pep Guardiola meteen trainer van Barça zou worden? Daarbij is het natuurlijk moeilijk te voorspellen, een carrière als speler is zoveel anders dan een baan als trainer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen