Menzo 'voelt zich geen assistent' bij Vitesse

28 oktober 2010, 17:44

Stanley Menzo kondigde woensdag zijn afscheid bij Cambuur aan om een etmaal later in dienst te treden bij Vitesse. Daar wordt de oud-doelman de assistent van de Spanjaard Albert Ferrer. Menzo voelt zich echter niet de rechterhand van Ferrer. "Eerder onderdeel van de technische staf", zegt hij.

Naast Ferrer voegde Vitesse nog een Spanjaard toe aan de technische staf: Albert Capellas Herms. Menzo kende beide Zuid-Europeanen amper, maar dat is volgens hem geen enkel probleem. “Er was meteen al een klik”, gaat hij verder. “Binnen tien minuten hadden we het over ‘nummer 6’, een belangrijke plek in het hedendaagse voetbal en destijds al in de periode dat Albert zelf nog bij Barcelona speelde. Je kunt zeggen dat onze manier van denken over het spelletje aardig overeenkomt. Dat is ook de reden dat Vitesse mij heeft aangetrokken.”

Ferrer beaamt dat Menzo en hij op dezelfde lijn zitten. “In de gesprekken die we gevoerd hebben, blijkt dat wij op voetbalgebied veel met elkaar gemeen hebben”, vult de nieuwe keuzeheer van de Gelderse eredivisieclub aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen