Sneijder: "Inter onder de indruk van Janssen"

25 november 2010, 21:54

Het goede spel van Theo Janssen blijft ook buiten de landsgrenzen niet onopgemerkt. De middenvelder van FC Twente maakt tot dusver een sterk seizoen door en ook in Champions League-wedstrijden weet de 29-jarige Janssen zijn stempel te drukken. Als het aan Wesley Sneijder ligt, is de begaafde linkspoot meer dan welkom om de gelederen van Internazionale te komen versterken.

De middenvelder van Inter Milan is van mening dat de Twente-speler een hoger niveau aankan. "Voor hem geldt hetzelfde als voor Ibrahim Afellay. Hij is er klaar voor", weet Sneijder te melden aan NUsport.

Janssen kon woensdagavond niet voorkomen, dat zijn ploeg op bezoek in Milaan met 1-0 verloor en daardoor plaatsing voor de volgende ronde van de Champions League misliep. "Theo heeft het tegen ons uitstekend gedaan. Maar ook tegen andere ploegen heeft hij laten zien dat hij klaar is voor de top. In de Nederlandse competitie speelt hij ijzersterk", aldus de tweebenige speler van Internazionale.

"Net als Afellay verdient hij een overstap naar een mooie club in het buitenland'', vervolgt Sneijder zijn relaas, die weet te melden dat zijn club gecharmeerd is van de middenvelder van Twente. "Ze zijn van hem onder de indruk. Maar ja ik kan het wel willen, er komt veel meer bij kijken voor een speler naar Inter wordt gehaald. Uiteindelijk beslist de president. Ik zou Theo een transfer in elk geval van harte gunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen