Opgeleefde Drenthe: "Ik vind mijn geluk thuis"

25 december 2010, 10:12   Bijgewerkt: 25 december 2010, 10:18

Hij kreeg in de zomer te horen dat hij bij Real Madrid niet voorkomt in de plannen van coach José Mourinho. En dus mocht Royston Drenthe, op huurbasis, vertrekken uit de Spaanse hoofdstad. De flamboyante middenvelder ging het avontuur aan bij het bescheiden Hercules Alicante. Bij de promovendus leeft de voormalig international van Jong Oranje helemaal op. Dat komt mede door een rustiger levensstijl.

“Het haastige is voorbij, dat wil zeggen: ik ga niet meer elke avond op pad”, vertelt Drenthe, die vorige maand vader werd, in Voetbal International. “Ik vind mijn geluk thuis. Lekker eten, filmpje kijken, beetje pokeren. Aan de andere kant kan ik niet zonder mensen. Ik ben opgegroeid op straat, tussen familie, vrienden en bekenden. Ik heb een soort van drukte nodig. Dan voel ik me goed, dan zit ik lekker in mijn vel. Leven om me heen, dát moet ik hebben.”

De 23-jarige Drenthe geniet dus volop van het leven, al kijkt hij niet graag naar de toekomst. “Straks word ik dertig. Die dag vrees ik natuurlijk. Voor iemand die niet anders doet dan voetballen, is dat een eng vooruitzicht. Het liefst speel ik tot ik honderd ben”, besluit de oud-speler van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen