Dzsudzsak heeft wel oren naar aanvoerdersband

Ger
13 januari 2011, 09:18   Bijgewerkt: 13 januari 2011, 09:44

PSV heeft een middel in handen om Balazs Dzsudzsak mogelijk te verleiden tot een langer verblijf in Eindhoven. De Hongaar ziet het namelijk wel zitten om aanvoerder te worden van het team van trainer Fred Rutten.

"Als de club zou aangeven dat ik over een paar jaar de vaste captain kan worden, zou dat zéker meewegen bij een beslissing om hier al dan niet langer te blijven", aldus de 24-jarige Dzsudzsak in De Telegraaf. De aanvallende middenvelder droeg vorige week tijdens het oefenduel met Telstar (2-1) één helft de aanvoerdersband aangezien Orlando Engelaar als Wilfred Bouma op de bank begonnen.

"Ik was zo trots, ook al was het een vriendschappelijke wedstrijd", geeft Dzsudzsak aan. "Het betekent een heleboel voor me als je kunt zeggen ik ben aanvoerder van PSV geweest. De trainer geeft die band niet aan een speler die net komt kijken hè. Alseen van de belangrijkste spelers zal ik meer verantwoordelijkheid moeten nemen in het veld en daarbuiten. Ik zal wat vaker mijn stem moeten verheffen of moeten coachen als het niet loopt zoals het moet. Ja, daar ben ik klaar voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen