Dzsudzsak wil praten met Lille, PSV niet

Koen Freriks
30 januari 2011, 14:08

PSV zegt er niet over te peinzen om Balazs Dzsudzsak te verkopen, maar de Hongaarse buitenspeler denkt er zelf heel anders over. Hij wil graag in gesprek gaan met Lille, dat volgens hem 'serieuze interesse' heeft. De Eindhovenaren ontkenden eerder vandaag nog dat er concrete belangstelling is.

"De interesse van Lille is serieus. Meer wil ik er niet over kwijt. Maandag praat ik. Met wie? Geen commentaar", laat Dzsudzsak Voetbal International weten. De koploper van de Franse Ligue 1 zou tien miljoen euro willen investeren in de linkerspits, die al eens eerder opzichtelijk flirtte met buitenlandse clubs.

Blijkbaar weet Dzsudzsak meer dan zijn club. Volgens technisch manager Marcel Brands is er alleen via tussenpersonen contact gezocht en is van een bod geen sprake. "Balazs is bovendien niet te koop", beweert hij. Toch zal ook PSV, dat het afgelopen jaar een behoorlijk miljoenenverlies leed, een prijs in gedachten hebben voor de Hongaarse international.

Coach Fred Rutten is bang dat hij na Ibrahim Afellay nog één van zijn beste spelers verliest. "Ik weet niet of het officieel is", zegt hij tegen Omroep Brabant. "Maar ik moet er niet aan denken dat Dzsudzsak weggaat. Dan denk ik dat ik een aantal nachtjes absoluut niet slaap. Als Balazs vertrekt, verdwijnt een hele hoop productiviteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen