FC Groningen wijst biedingen op Matavz af

25 januari 2011, 14:49   Bijgewerkt: 25 januari 2011, 15:06

FC Groningen is niet van plan om Tim Matavz te laten vertrekken. Twee clubs hebben zich in Euroborg gemeld voor de Sloveen, maar FC Groningen heeft beide biedingen van tafel geveegd. Dat meldt directeur Hans Nijland op de website van zijn club.

"Twee clubs hebben concreet een bod uitgebracht op Tim Matavz. Tot op heden zijn we hierop niet ingegaan en hebben we de biedingen dus terzijde geschoven. De namen van de clubs die het betreft, kunnen we niet noemen. Dat heeft twee redenen: dat is op verzoek van de betrokken clubs en we willen onze onderhandelingspositie niet negatief beïnvloeden, je zegt namelijk al snel te veel", aldus Nijland.

Eerder legde FC Groningen ook al een bod op verdediger Andreas Granqvist naast zich neer. Toch sluit Nijland niet uit dat er deze maand nog een speler vertrekt. "FC Groningen verkeert in de prettige situatie dat we niet elk bod hoeven te accepteren, maar als er een bieding komt waar je geen ‘nee’ meer tegen kunt zeggen, dan is het – zeker in de huidige tijd – bedrijfsmatig niet te verantwoorden daarop niet in te gaan. Het zal dus tot het einde van het transferwindow op 1 februari onrustig blijven. We zullen moeten afwachten hoe zich dit verder zal gaan ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen