De Graafschap bevestigt breuk met Kalezic

8 februari 2011, 16:16   Bijgewerkt: 8 februari 2011, 16:22

Wat al weken in de lucht hing, is nu definitief: Darije Kalezic vertrekt na dit seizoen bij De Graafschap. De succesvolle coach krijgt geen nieuw contract aangeboden, meldt de Doetinchemse club in een korte verklaring. Volgens De Graafschap is dat besloten na overleg tussen Raad van Commissarissen en de directie.

De afgelopen weken sijpelden al berichten door dat het bestuur van De Graafschap niet verder wilde met Kalezic. Richard Roelofsen wordt genoemd als opvolger, maar op namen wil de club nog niet ingaan. "De Graafschap legt de laatste hand aan een strategisch plan voor de komende jaren. Daarin wordt zorgvuldig een profielschets samengesteld voor een nieuw te contracteren trainer", aldus de club.

Kalezic was de afgelopen jaren bijzonder succesvol met De Graafschap. Onder zijn leiding werd de ploeg kampioen van de Jupiler League. Bovendien blijft het dit seizoen, tegen de verwachtingen in, relatief eenvoudig op de been in de Eredivisie. De Superboeren staan keurig twaalfde, zes punten boven de gevreesde rode streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen