Feyenoord legt verhuurde Clasie tot 2014 vast

3 februari 2011, 16:30   Bijgewerkt: 3 februari 2011, 16:40

Feyenoord ziet toekomst in Jordy Clasie. De 19-jarige middenvelder, die dit seizoen op huurbasis uitkomt voor Excelsior, zette donderdag zijn handtekening onder een nieuw contract, dat hem tot 2014 aan de club uit Rotterdam-Zuid verbindt.

Clasie is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord en werd, om ervaring op te doen in de Eredivisie, afgelopen zomer naar Kralingen gestuurd. Daar speelde hij dit seizoen al twintig duels. "Jordy is een typisch voorbeeld van hoe de samenwerking met Excelsior succesvol kan zijn", zegt Feyenoord-directeur Eric Gudde op zijn clubwebsite. "Hij heeft bij Excelsior tot op heden al heel veel speelminuten gehad op eredivisieniveau en zich daarmee uitstekend ontwikkeld. Hiermee heeft hij een basis gelegd om wellicht uiteindelijk het eerste elftal van Feyenoord te halen."

Zelf ziet Clasie zijn nieuwe contract als een blijk van vertrouwen. "Het geeft me een heel goed gevoel om te weten dat de club in mij gelooft. Ik heb even moeten wennen aan het niveau, maar ik denk dat ik me goed ontwikkel bij Excelsior. Ik ervaar het als een hele nuttige tussenstap. Ik ben blij dat ik afgelopen zomer die keuze gemaakt heb en heb het er erg naar mijn zin." Over zijn toekomstdromen is de jeugdinternational helder: "Ik droom er al sinds ik klein was van om in het eerste van Feyenoord te spelen. Ik ga nu vol vertrouwen het seizoen afmaken en daarna zien we wel wat er gebeurt, al hoop ik natuurlijk zo snel mogelijk in De Kuip te mogen spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen