Real Madrid geeft Spurs-tiental pak rammel

5 april 2011, 22:34   Bijgewerkt: 5 april 2011, 23:58

Voor het eerst sinds zes jaar staat Real Madrid in de kwartfinale van de Champions League. Nu die barrière eenmaal doorbroken is, lijkt er een last van de schouders van de equipe van José Mourinho gevallen. De Spanjaarden staan al met anderhalve been in de halve eindstrijd van het miljoenenbal. Het eerste duel met Tottenham Hotspur bij de laatste acht werd dinsdag namelijk ruim gewonnen: 4-0.

Ondanks de man-meer-situatie bleef Tottenham relatief makkelijk op de been. Real had weldegelijk een veldoverwicht, maar het deed daar heel weinig mee. Al moet wel gezegd worden dat Tottenham met man en macht verdedigde. Adebayor had voor rust de beste kans om te scoren, maar hij was nét te laat bij de tweede paal om een voorzet van Sergio Ramos binnen te knikken.

De 2-0 viel in een fase waarin Real wat meer deed met het overwicht en dus meer kansen creëerde. Ook na de beslissing was het de thuisclub die de klok sloeg. De Engelsen konden ondertussen opnieuw niets uitrichten en leken in de damage controlmode te spelen, om de return van volgende week spannend te houden. Rafael van der Vaart stond bij zijn comeback in Madrid trouwens maar 45 minuten in het veld. De Nederlandse middenvelder werd in de rust gewisseld voor Jermaine Defoe.

pepe

pepe

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen