Real mist Benzema, Ronaldo twijfelgeval

4 april 2011, 16:48   Bijgewerkt: 4 april 2011, 16:59

Real Madrid moet het in de Champions League-heenwedstrijd tegen Tottenham Hotspur stellen zonder zijn beoogde spits. Karim Benzema kampt met een blessure en volgens trainer Jose Mourinho kan hij 'onmogelijk' meedoen tegen de Spurs.

Of Cristiano Ronaldo, Angel di Maria en Marcelo mee kunnen doen bij Real Madrid, is nog onzeker. "Dat zijn twijfelgevallen", liet Mourinho maandag weten. 

Real Madrid speelt dinsdag thuis tegen Tottenham. Bij de Spurs ontbreken Steven Pienaar, Ledley King, Jonathan Woodgate, Younes Kaboul en Alan Hutton.

"Dit is een wedstrijd waarin veel mensen willen, maar niet kunnen spelen", zegt coach Jose Mourinho op de website van zijn club. "Het is lang geleden dat Real Madrid in de kwartfinale gestaan heeft. Iedereen zal optimaal gemotiveerd zijn. Deze wedstrijd is veel te belangrijk om aan andere dingen te denken", stelt de Portugees.

Op de vraag welk resultaat voor hem goed zou zijn, blijft Mourinho voorzichtig. "Ik heb altijd gezegd dat een gelijkspel op eigen veld in de heenwedstrijd niet slecht is, zeker 0-0 niet. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we op een gelijkspel spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen