Coach Genk: "Niet op 0-0 spelen bij Partizan"

2 augustus 2011, 18:13

Racing Genk staat woensdag voor een zware klus. Om de laatste voorronde van de Champions League te bereiken moeten de Belgen stand houden bij Partizan Belgrado. De heenwedstrijd in Genk eindigde in 2-1 voor de thuisploeg en dus volstaat voor de Belgen nu een 0-0 gelijkspel, maar daar gaan ze niet op spelen.

"Uit het heenduel hebben we geleerd dat Partizan een sterke ploeg heeft, beter dan velen denken. Zeker defensief. Maar we moeten aanvallen en scoren, niet speculeren op de nul", zegt coach Frank Vercauteren tegen Sporza. "De kunst is om 90 minuten op het hoogste niveau te voetballen. Dat zal nodig zijn om ons te plaatsen."

Spits Jelle Vossen kijkt uit naar het duel in Belgrado. "Partizan wordt een heel belangrijke match, een die de rest van het seizoen bepaalt. We zijn goed begonnen aan het seizoen. Ons vertrouwen is gegroeid. Het komt er nu op aan om die lijn door te trekken in Europa. Partizan mag dan nog niet helemaal op elkaar ingespeeld zijn, je ziet dat ze heel wat kwaliteit hebben. Het zal zeker niet vanzelf gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen