Jol onderuit met Fulham tegen Wolves

Koen Freriks
21 augustus 2011, 17:11

Martin Jol heeft geen bijster goede start gemaakt met Fulham. De Haagse trainer verloor zondag met zijn Londense formatie op bezoek bij Wolverhampton Wanderers: 2-0.

Het ene puntje uit twee wedstrijden zal niet de grootste zorg zijn van Jol. Fulham komt vooral moeilijk tot scoren. Ook na het tweede duel staat de teller nog altijd op nul doelpunten.

Dat brak Fulham ook tegen de Wolves op. De thuisploeg sloeg vlak voor rust in drie minuten genadeloos toe. Kevin Doyle maakte de 1-0 en Roger Johnson deelde daarna een nog hardere dreun uit. Hij zorgde er met een kopbal voor dat Fulham met een ruime achterstand de rust in ging. Die kwam de ploeg van Jol, ondanks inbrengen van Moussa Dembele, ook niet meer te boven.