Lammers: "Moeten durven voetballen bij PSV"

26 augustus 2011, 17:20

“PSV heeft veel kwaliteiten”, stelt trainer John Lammers  van Excelsior over PSV. De Rotterdammers gaan zondag op de vierde speeldag van de Eredivisie op bezoek bij de Eindhovenaren. Met z’n elven de pot dicht houden is niet de intentie van Lammers.

“Wij gaan uiteraard niet volop op de aanval spelen, maar moeten wel durven voetballen”, vertelt Lammers op de website van Excelsior. “We moeten vooral compact spelen. Vorig jaar konden wij het PSV (4-2 verlies, red.) heel lastig maken, maar toen hadden we een heel ander team. We hebben nu veel spelers die het niveau van de Eredivisie nog niet gewend zijn. Dan weet je dat het met vallen en opstaan gaat. Ook tegen PSV moet je echter met vertrouwen het veld ingaan.''

Tim Vincken weigert zich eveneens op voorhand gewonnen te geven. “Iedereen is heel negatief over onze kansen dit seizoen, maar wij moeten lak hebben aan wat mensen zeggen of schrijven”, vindt de aanvaller. “Wij proberen er met z'n allen het beste van te maken en ik denk dat het goed gaat komen.”

Andrea Fileccia en Kevin Wattamaleo zijn er sowieso niet bij in Eindhoven. Achter de naam van Nayib Lagouireh staat nog een vraagteken. Tim Eekman vervangt volgens RTV Rijnmond de naar FC Utrecht vertrokken Daan Bovenberg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen