Van Veldhoven mikt met Roda op play-offs

5 augustus 2011, 16:02   Bijgewerkt: 5 augustus 2011, 16:09

Harm van Veldhoven legt de lat voor komend seizoen hoog bij Roda JC Kerkrade. De coach vindt dat zijn team een gooi moet doen naar een plek in de play-offs voor een Europa League-ticket, zegt hij op de website van zijn werkgever.

"Hoewel we realistisch moeten blijven, is het bereiken van de play-offs dit seizoen onze ambitie. Als ons dat voor de derde keer op rij lukt, hebben we ons weer echt tot een stabiele eredivisieclub ontwikkeld", zegt de coach. Komend weekend, thuis tegen FC Groningen, hoopt Roda een eerste stap in de goede richting te zetten. "Al met al hebben we een zeer goede voorbereiding achter de rug. Maar die is pas echt geslaagd als we zaterdagavond FC Groningen weten te verslaan. Een overwinning zal vertrouwen geven waardoor we als team nog meer kunnen doorgroeien."

Van Veldhoven is, ondanks het vertrek van bijvoorbeeld Davy de Fauw, Anouar Hadouir en Willem Janssen, tevreden over zijn selectie voor het komende seizoen. "Natuurlijk zijn er goede spelers vertrokken, maar tijdens de voorbereiding is gebleken dat we er veel kwaliteit en bezieling voor hebben teruggekregen. Hoewel de selectie ten opzichte van het afgelopen jaar met vijf spelers is ingekrompen, ben ik ervan overtuigd dat we over het geheel genomen nu over meer kwaliteit beschikken."

Tegen FC Groningen mist Roda alleen Mitchell Donald en Sebastian Svärd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen