Been baalt: "Leverkusen was te pakken"

29 september 2011, 07:17

Na het keurige 0-0 gelijkspel in eigen stadion tegen Valencia slaagde RC Genk er woensdag niet opnieuw in om te stunten in de Champions League. Op bezoek bij Bayer Leverkusen hadden de Belgen lang uitzicht op een goed resultaat, maar in blessuretijd bepaalde de Duitse captain Michael Ballack de eindstand op 2-0.

Voor die beslissende tweede goal kreeg Genk een aantal goede kansen op de gelijkmaker, had ook trainer Mario Been gezien. Hij baalt dan ook flink van de nederlaag. "We kunnen ons maar één ding verwijten en dat is dat we uit vijf, zes goeie kansen niet één keer wisten te scoren. We hebben goed meegespeeld en na een aantal aanpassingen tijdens de wedstrijd kregen we uitstekende kansen. Het heeft met kwaliteit en een gebrek aan ervaring te maken dat we hier niets rapen."

"Ik kan mijn spelers niets verwijten. Ze hebben uitstekend gewerkt", vervolgt de Nederlandse coach van Genk tegenover Sporza. "Op het einde speelden we achterin nog één op één en hadden we een goeie kans met  Ogunjimi. Het is hartstikke vervelend en je doet jezelf te kort dat je niet scoort. Leverkusen kwam er voor de rust zeer snel uit, maar daarna stonden wij beter. Leverkusen was echt te pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen