Groep A: Gomez helpt Bayern München langs City

Ger
27 september 2011, 22:48   Bijgewerkt: 27 september 2011, 23:21

Bayern München heeft dinsdagavond in de Champions League een overtuigende wedstrijd gespeeld tegen Manchester City. De Duitse ploeg won op eigen veld met 2-0 van de Engelse club, die in de eigen Premier League nog ongeslagen is.

Mario Gomez was met twee doelpunten in de slotfase van de eerste helft de grote man bij de thuisploeg, die eerder in groep A met 2-0 van het Spaanse Villarreal won. Nigel de Jong viel in de 55e minuut in bij het teleurstellende City. Arjen Robben kwam in de laatste minuut nog voor uitblinker Franck Ribéry het veld in.

Napoli won in dezelfde poule voor eigen publiek van Villarreal: 2-0. Marek Hamsik en Edison Cavani, vanaf de strafschopstip, tekenden al vroeg in de eerste helft voor de doelpunten.