Groep B: Inter pakt eerste punten in Rusland

Ger
27 september 2011, 22:55   Bijgewerkt: 27 september 2011, 23:23

Internazionale heeft zich dinsdagavond verzekerd van de eerste punten in deze editie van de Champions League. De Italiaanse equipe won de uitwedstrijd tegen het Russische CSKA Moskou: 2-3.

Lucio en Giampaolo Pazzini brachten Inter binnen 23 minuten op een 0-2 voorsprong. Voor CSKA Moskou scoorde Alan Dzagoev in blessuretijd van de eerste helft en tekende Vagner Love in de 76e minuut voor de gelijkmaker. Een minuutje later bezorgde invaller Mauro Zarate zijn ploeg alsnog een zege.

Bij Inter was de geblesseerde Wesley Sneijder niet van de partij. De Nederlandse spelverdeler heeft last van een spierblessure. Inter was het miljoenenbal twee weken geleden in mineur begonnen. De Italianen verloren voor eigen publiek van Trabzonspor (0-1).

De Turkse club hield in de tweede speelronde een punt over aan de thuiswedstrijd tegen Lille: 1-1. Moussa Sow zette de bezoekers uit Frankrijk na een half uur spelen op voorsprong. Gustavo colman zorgde een kwartier voor tijd voor de gelijkmaker.