Groep B: Trabzonspor verrast Inter bij debuut

14 september 2011, 22:37   Bijgewerkt: 14 september 2011, 23:10

Trabzonspor heeft een droomdebuut beleefd in de Champions League. De Turken, die mogen deelnemen aan het miljoenenbal als gevolg van de betrokkenheid van Fenerbahçe bij een omkoopschandaal, stuntten woensdagavond bij Internazionale. In Milaan zegevierden ze met 1-0.

Internazionale, waar Wesley Sneijder terugkeerde in de basis, was de sterkere ploeg in het eigen Giuseppe Meazza Stadion en kreeg ook de betere kansen. Het wist deze echter niet te verzilveren. Trabzonspor wachtte ondertussen geduldig af en dat bleek de juiste tactiek. Een kwartier voor tijd besliste Ondrej Celustka de wedstrijd. Hij trof doel nadat Halil Altintop op de paal volleerde.

In de andere wedstrijd in groep B was Lille op weg naar een thuisoverwinning op CSKA Moskou. De Fransen namen een 2-0 voorsprong op de Russen, door goals van Moussa Sow en Benoit Pedretti. In de laatste twintig minuten gaven ze het echter weg en kwam CSKA dankzij twee doelpunten van Seydou Doumbia langszij.

Lille en CSKA staan na de onderlinge remise gedeeld tweede. Inter staat puntloos onderaan. Trabzonspor gaat aan de leiding. Turkije staat op zijn kop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen