Groep E: Beens Genk stunt met punt tegen Valencia

13 september 2011, 23:55   Bijgewerkt: 14 september 2011, 08:31

Mario Been heeft dinsdag met Racing Genk voor een verrassing gezorgd in de Champions League. De Belgische kampioen hield in Groep E het Spaanse Valencia op 0-0. Het was voor Been, die in juli vertrok bij Feyenoord, zijn tweede wedstrijd als trainer van Genk. Chelsea boekte thuis een 2-0 zege op Bayer Leverkusen: 2-0.

Genk stond bij momenten onder druk tegen Valencia, maar zocht ook zelf regelmatig de aanval. Oud-Feyenoorder Thomas Buffel kreeg een basisplaats van Been. In de nationale competitie behaalde de Nederlandse trainer met zijn team vrijdag nog een zege van 4-3 op Sint-Truiden.

In het duel tussen Chelsea en Bayer Leverkusen kon Leverkusen-middenvelder Michael Ballack niet voorkomen dat zijn team een nederlaag moest slikken tegen zijn oude ploeg. David Luiz en Juan Mata maakten in de tweede helft de doelpunten voor de Londenaren. John Terry en Frank Lampard bleven allebei buiten het basisteam van Chelsea, dat zondag in de Engelse competitie de uitwedstrijd tegen koploper Manchester United speelt.

Chelsea gaat als gevolg van de overwinning aan de leiding in Groep E na de eerste speelronde. Racing Genk en Valencia staan na de onderlinge puntendeling gedeeld tweede. Leverkusen staat laatste door de nederlaag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen